Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres

Rólunk írták

Foodiecouple
2018. augusztus 11.

[...]
Megközelíthetőség: 5 - rég jutottunk ilyen könnyen Pesten bárhová, nemhogy kajáshoz.

Kiszolgálás: 5 - figyelmes, udvarias, nem tolakodó. Nagyon kellemes volt!

Étel minősége: 5 - az előző látogatáshoz képest ég és föld! Nagyon ízletes volt minden.

Ár-érték arány: 5 - bőséges adag minőségi étel, átlag áron.

hamburger rendelés, óriás hamburger Budapest

Megközelíthetőség: 5 - rég jutottunk ilyen könnyen Pesten bárhová, nemhogy kajáshoz.
Kiszolgálás: 5 - figyelmes, udvarias, nem tolakodó. Nagyon kellemes volt!
Étel minősége: 5 - az előző látogatáshoz képest ég és föld! Nagyon ízletes volt minden.
Ár-érték arány: 5 - bőséges adag minőségi étel, átlag áron.

teljes cikk: Foodiecouple

Gastrogangster Blog

2018. május 12. / 2018. július 09.

Ki ne ismerné Bud Spencer, vagy Terence Hill nevét? Ki ne látta volna legalább egyszer a Megint dühbe jövünk című ikonikus filmet? Nos, ebből kiindulva az sem kérdéses, hogy a Firpo Burger kiváló névválasztás! [...]

Firpo Bar, Firpo Burger

teljes cikk: Gastrogangster

 

Top 10 Burger Budapesten! [...]  és belevetettük magunkat a nagy burgertesztbe! 30-40-féle burgert kóstoltunk meg, közben beszélgettünk a séfekkel, hogy kiválasszuk azt a tizet, amit bátran javaslunk, hogy kóstoljatok meg.

Firpo - Top10 hamburgeres

[...] A brutál méretűtől kezdve van itt minden, szóval az ember tuti nem marad éhes. Nagyon ajánlott meglátogatni őket, nem mellékesen a személyzet magával ragadó, hihetetlen sztorikat tud mesélni!

teljes cikk: Gastrogangster

Mit ettem ma
2017. november 1.

A Firpo név talán azoknak ismerős, akik rajonganak a Bud Spencer filmekért. A testvérpár kalandjait az “És megint dühbe jövünk” film dolgozza fel. Különösebb kérdés nem lehet afelől, hogy a Firpo Burger új Izabella utcai egységében mennyire tetőzik a Bud Spencer iránti rajongás és tisztelt. A belső dizájn, a háttérzene és az étlap is kapcsolódik a színészlegendához.

[...] Tálalása korrekt, egy tálcán érkezik, ahol a burger kap egy papírtasakot illetve egy kést, amivel keresztül van döfve, így legalább nem esik szét. A buci a klasszikusabb zsemléket idézi, de szerencsére nem érezzük az édeskés vonalat. [...] A buci extra érdekes. A belső fele pirítva lett és ropog, ez nem nagy varázslat, viszont a külső kérge is enyhén ropogós, ami egyáltalán nem attól van, hogy kiszáradt volna a pulton való álldogálásban. A belső textúrája kellően légies, ízében egy picit édeskés csak, ennyi tökéletesen belefér. A húspogácsa teljesen átsütött, de így is bőven rejt magában szaftot, ami akkor szabadul fel, ha ráharapunk. Enyhén borssal és sóval fűszerezett, de végig dominál a hús íze.

[...] A Firpo Burger igencsak meggyőző így nem kizárt, hogy a mexikói vonalat is majd szemügyre veszem valamikor.A Firpo Burger igencsak meggyőző így nem kizárt, hogy a mexikói vonalat is majd szemügyre veszem valamikor.

teljes cikk:Mit Ettem Ma

Csabi Konyhája
2017. szeptember 22.

A Firpo Burger új, belvárosi egysége nem csak egy szimpla burgerező! A lépcsőn lesétálva egyből az impozáns pultba futunk bele, balra pedig egy méretes hűtő tele kézműves sörökkel, hamarosan pedig lesz csapolt sör is (Dreher), de a borosoknak sem kell majd szomorkodnia.


Ha beljebb lépünk, boxokat, asztalokat találunk, teljesen jópofa, szimpatikus hatást keltő bútorokkal, és a vendégek által készített Bud Spencer festményekkel a falon. Még tovább haladva pedig csocsó asztalt és dartsot is találunk, illetve azóta már a flipper is megérkezett, a viszonylag nagy alapterületből adódóan pedig nem is lehet kérdéses, hogy zenés események, evőversenyek is megrendezésre kerülnek majd a jövőben. Rendkívül dicséretes, hogy gyors profit helyett a pénztárcabarát megközelítés a mérvadó az árképzésben és úgy néz ki, hogy erre elég sokan vevőnek bizonyulnak, elég masszív törzsközönséget tudhat már magának a Firpo, az új étteremnek köszönhetően pedig még nagyobb területet tudnak lefedni kiszállítással is.

Sokszor halálhírét keltették már a burger forradalomnak idehaza, illetve szemmel láthatóan sokan földbe is álltak időközben vagy épp sokat zuhant a színvonal, de addig, amíg vannak/nyílnak olyan helyek, mint a Firpo, megnyugodhat minden burger fanatikus.

teljes cikk:Csabi Konyhája blog

Burger Blog
2017. január 09.

Nem is értem idáig hogyan kerülhette el a hazai burgerszcénát a hagymás babos burger, ami ugye az Isten nyugosztalja Bud Spencer (és Terence Hill) nevével fonódott egybe. Nos, most egy új burgerező nem csak az étlapra tűzte, fel is vette a legendás szereplő filmbéli nevét.

Charlie_Firpo_Burger

 

A Charlie Firpo burger húspogácsája vékonyabb fajta, szaftos, ízletes. A hagymás babot a srácok egy kicsit továbbgondolták, és megbolondították egy kis szalonnával, meg füstösséggel - gyakorlatilag ez így magában a hússal együtt el is viszik a prímet, és lecsapnak ezzel egy eddig fennhagyott ziccert...

teljes cikk: Burger Blog

Csabi Konyhája
2017. február 07.

A Firpo Burger neve már ismerősen csengett számomra a látogatást megelőzően, hiszen olvastam is már róluk szóló cikket, illetve a nagy burger listám alatt is ajánlotta valaki, így aztán gyorsan előre is vettem a sorban, és ahogy legutóbb, úgy most is az Üllői út felé vettem az irányt, most ráadásul egy olyan részére, ahol kb. szőkőévente egyszer járok, ez pedig a Klinikák és a Nagyvárad tér közötti rész, az Orczy park mellett...

Csíki_Burger_Budapest

Már csak a készületeket végigkövetve is arra jutottam, hogy ez a burger egyszerre modern és retro, ez a kettősség pedig csak tovább nőtt bennem az elfogyasztása közben is. Mire teljesen összeáll a burger, egy igencsak méretes mini szörnyeteggé nőtte ki magát, én pedig gyermeki lelkesedéssel vetettem bele magam a falatozásba. A zsemle igazi régimódi édeskés buci, de a lehető legjobb fajtából, friss, könnyed, mégis elég masszív alap. A hústól teljesen padlót fogtam. Egyrészt nagyon dicséretes, hogy hatalmas buci ide vagy oda, a hús a legutolsó milliméterekig kitöltötte azt, és bár 22dkg, ehhez az is kellett, hogy a megszokottnál vékonyabbra legyen összenyomva, ami nekem nem épp a kedvencem, de hamar túlléptem ezen, hiszen okozott mély sebeket a dolog...

Firpo_Extra_Burger_Csabi_Konyhája

Egyszerre ütött a modern és retro érzés, nem mellesleg pedig a helyszínen kapható művek mellett a kiszállított hambik is magas szinten muzsikálnak. Összességében tehát akinek sikerült felkelteni az érdeklődését, garantált, hogy nem fog csalódni, ha ellátogat a Firpóba!

teljes cikk:Csabi Konyhája blog